«Αρχίζω να αποκλείω το τροχαίο, το μυαλό μου πάει σε εγκληματική ενέργεια»σημείωσε ο ξάδελφος του ενός νέου που έχει εξαφανιστεί μαζί με τον φίλο του από το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή του Πενταλόφου στο Μεσολόγγι, την ώρα που συνεχίζονται οι αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε «θρίλερ» καθώς οι δυο φίλοι, δεν έχουν δώσει σημείο ζωής εδώ και δυο ημέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που πάντως δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο για καυγά που προηγήθηκε σε μπαρ της περιοχής, όπου βρέθηκαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση τους.

Η Αστυνομία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα,

«Δεν μπορούμε να τους βρούμε πουθενά» σημείωσε ένας φίλος των δύο νέων που έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή του Πενταλόφου στο Μεσολόγγι.

«Με τα παιδιά κάναμε μαζί ρεβεγιόν. Ήμασταν μαζί έως τις 3 το βράδυ. Εγώ τους άφησα σε ένα χωριό, στο Πεντάλοφο. Είχαν δικό τους αυτοκίνητο και έφυγαν τα παιδιά στις 4:30 από το χωριό. Έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη τους»

Νίκος Αγγελόπουλος
http://sinidisi.gr/