Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη της 20ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στις 17 Φεβρουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ, στην Πάτρα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης.

Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

Το πρόγραμμα μετρά 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και  περισσότερα από 4.200 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 26 πόλεις.

Εισηγητές της πρώτης ενότητας, «Οργανωτική Συμπεριφορά Ι» είναι ο κ. Πέτρος Ρούσης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ο κ. Σαράντης Μιχαλόπουλος.    

Ο κ. Ρούσης έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις όπως Eurobank Ergasias, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Της Ελλάδος, COSMOTE, Coca – Cola Τρία Έψιλον, Toyota, BP Oil Hellas, Avin Oil, Unilever Ελλας, Johnson & Johnson, Βασιλόπουλος, Goody’s A.E, Fiat Auto Ελλάς, Mercedes – Benz Hellas, Νηρεύς, Όμιλος Εταιρειών Βαρδινογιάννη, Ericsson, Aegean, Olympic Air, ΑΜΕΛ (Αττικό Μετρό) και Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ο κ. Μιχαλόπουλος έχει εργαστεί στον ΟΤΕ, στην Εταιρία Πετρελαιοειδών ΒΡ HELLAS, ενώ επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΜΕΛ Α.Ε., Πρόεδρος της ΗΣΑΠ Α.Ε., Εκτελεστικό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΥ Α.Ε., Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καθώς και Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου – Ναυπακτίας. Παράλληλα άσκησε δραστηριότητα Επιστημονικού Συνεργάτη ΕΜΠ αλλά και Συμβούλου Επιχειρήσεων. Στα πλαίσια αυτά υπήρξε μεταξύ άλλων Αξιολογητής Προγραμμάτων Έρευνας και Τεχνολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εισηγητής σε πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων προς στελέχη επιχειρήσεων.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε τα testimonials στελεχών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα με τις απόψεις και τα οφέλη που αποκόμισαν από αυτό http://www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf.  

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις έγγραφης συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2017.

Το κόστος του προγράμματος που ανέρχεται στα 4.600€ (μη μέλη της ΕΕΔΕ) και στα 4.400€ (μέλη της ΕΕΔΕ), μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ. Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website www.eede.gr