Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος με τους τρεις προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σε μία πολύωρη συζήτηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή , Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα και Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο, ο Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για μια πιο στενή συνεργασία με τα Επιμελητήρια, ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Παράλληλα, τους ενημέρωσε για το διαφορετικό πλέον τρόπο, με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίζονται τα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια. Χρειάζονται συνεπείς και συγκροτημένες δράσεις σύμφωνες με τον περιφερειακό και ευρωπαϊκό σχεδιασμό για το 2014-2020,  ώστε να αλλάξουμε τα δεδομένα στην περιοχή και να επιστρέψουμε σε κάποιους ρυθμούς ανάπτυξης.

«Ολοκληρώνοντας τον πενταετή σχεδιασμό μας και έχοντας πλέον ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, θα μπορούμε ανά περίπτωση να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις, οι οποίες θα έρχονται να συμπληρώνουν τις ανάγκες που έχουμε κάθε φορά, ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» σημείωσε ο Γ. Αγγελόπουλος.

Επίσης, στη συνάντηση έγινε συζήτηση για την επιχειρηματικότητα και τον ρόλο της ΕΦΕΠΑΕ, καθώς και για την κοινή παρουσία σε εκθέσεις προώθησης των προϊόντων για το έτος 2016, όπως η food expo κ.λπ.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.