Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο αγροτεμάχιο ενός κατοίκου της περιοχής και έκοψαν όλες τις αμυγδαλιές που βρίσκονταν εντός του

Μπορεί να έχει ανεβεί η θερμοκρασία και το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο οι λαθροϋλοτόμοι συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο συγκεντρώνοντας ποσότητες ξυλείας για τον επόμενο χειμώνα! Μάλιστα, σε περιοχή της Αιγιαλείας «εξαφάνισαν» πλήθος δέντρα.

Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο αγροτεμάχιο ενός κατοίκου της περιοχής του Ερινεού στην θέση Αλωνάκι και έκοψαν από τη ρίζα όλα τα δέντρα που υπήρχαν μέσα, στην πλειοψηφία τους αμυγδαλιές! Φαίνεται, μάλιστα, ότι δεν τους φάνηκαν αρκετά και έκοψαν ακόμη και τα πουρνάρια! Συνολικά, υπολογίζεται ότι άρπαξαν γύρω στους τρεις τόνους ξυλείας πριν εξαφανιστούν!

Όπως κατήγγειλε στην τοπική Αστυνομία ο απελπισμένος ιδιοκτήτης, υπολογίζει ότι οι λαθρουλοτόμοι μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου. Πριν από λίγες ημέρες, οι ίδιοι πιθανότατα δράστες είχαν κόψει 60 ελαιόδενδρα στην περιοχή Ρούβαλη του Αιγίου και είχαν αρπάξει κομμένη ξυλεία από ένα χωράφι στην περιοχή Ελαιώνας του Διακοπτού.

protothema.gr