Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα η αστυνομία για την εκτροπή δικύκλου που σημειώθηκε χθες βράδυ στην επαρχιακή οδό Αγρινίου- Θέρμου και ειδικότερα στη διαδρομή από Αβόρανη προς Καινούργιο και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 33χρονου.
Η είδηση πως έναν νέος άνθρωπος- που μάλιστα μόλις προ ημερών έγινε πατέρας- νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου στενοχώρησε την τοπική κοινωνία.
Ωστόσο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οικεία του πρόσωπα απεύθυναν δημόσιες εκκλήσεις ώστε όποιος τυχόν γνωρίζει κάτι για το συμβάν να ενημερώσει την αστυνομία.
Αυτό συνέβη καθώς δεν τους είναι πειστικό το σενάριο της αναίτιας εκτροπής του οχήματος ενώ υπάρχουν υπόνοιες για εμπλοκή οχήματος που εγκατέλειψε τον τραυματία.
‘Η αστυνομία ενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση και  όπως οφείλει- ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν προκυψει στοιχεία εμπλοκής άλλου οχήματος.
Ευχή όλων είναι ο 33χρονος να αναρρώσει γρήγορα και φυσικά εάν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση ας ενημερώσει αρμοδίως.

 

http://www.agrinionews.gr/