Εξιχνιάστηκε άμεσα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, ληστεία που συνέβη προχθές, στο Αίγιο, σε βάρος 64χρονου πεζού ημεδαπού.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία, σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 26 και 15 ετών, ενώ η ίδια κατηγορία βαρύνει έναν ακόμα συνεργό τους του όποιου τα πλήρη στοιχεία ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθει.

Πιο συγκεκριμένα, στις (3-3-2016) νωρίς το μεσημέρι, στο Αίγιο, οι τρεις δράστες αφού προσέγγισαν τον 64χρονο, ο οποίος ήταν πεζός και ασκώντας του σωματική βία του αφαίρεσαν από τη τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό πόσο των 120 ευρώ.

Μετά την πράξη τους, οι δράστες διέφυγαν αρχικά πεζοί και στη συνέχεια με αυτοκίνητο, ενώ για την εξιχνίαση της υπόθεσης ενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, οι οποίοι αξιοποιώντας δεδομένα, εξακρίβωσαν άμεσα τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δυο δράστιδων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, ενώ οι έρευνες για τη ταυτοποίηση και του τρίτου δράστη συνεχίζονται.