Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι  σε κομβικά σημεία της πόλης του Αγρινίου και η ενημέρωση των οδηγών από την  επανασυσταθείσα Δημοτική Αστυνομία η λειτουργία της οποίας ξεκινά επισήμως από την Τρίτη 1η Μαρτίου 2016. Υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αστυνομία στελεχώνεται από εννέα συνολικά άτομα και στόχος είναι η διασφάλιση της νομιμότητας, της ευταξίας και της γενικότερης ασφάλειας στο Δήμο.

Παράλληλα σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από την Τρίτη (1η Μαρτίου) και το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο κέντρο της Αγρινίου, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου δοκιμαστικής λειτουργίας. Κύριος στόχος του μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης είναι η αύξηση του δείκτη εναλλαγής στάθμευσης, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται περισσότεροι οδηγοί.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευρύτερης ενημέρωσης των δημοτών, από αύριο έως και την Δευτέρα,29 Φεβρουαρίου 2016, οι κάτοχοι ΙΧ θα βρίσκουν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους ένα χαρτάκι (φωτο), που μπορεί φαινομενικά να μοιάζει με κλήση δεν θα είναι όμως. Πρόκειται για ενημερωτικό σημείωσα της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Αγρινίου.

Εξάλλου όπως έχει γίνει γνωστό από την Δημοτική Αρχή έως την 1η Μαρτίου, που είναι η ημέρα της επίσημης επαναδραστηριοποίησής τους, οι δημοτικοί αστυνομικοί δεν θα κόβουν κλήσεις, αλλά θα διανέμουν μόνο  ενημερωτικό υλικό.

http://sinidisi.gr/