Ισχυρό χτύπημα στη διακίνηση ναρκωτικών στο νησί κατάφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν δύο Αλβανούς υπηκόους, μόνιμους κατοίκους Ζακύνθου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε, μεταξύ άλλων, 1,5 κιλό καθαρής ηρωίνης.

Οι δόσεις θανάτου που θα ετοίμαζαν οι δύο συλληφθέντες θα διοχετεύονταν στην τοπική αγορά, στοχεύοντας σε νεαρούς τουρίστες, κυρίως στην περιοχή του Λαγανά, αλλά και σε ημεδαπούς χρήστες. Ο εντοπισμός των δύο διακινητών έγινε μετά από καλά συντονισμένες ενέργειες και μεθοδική έρευνα του προσωπικού της Ασφάλειας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης και, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η Διεύθυνση υποφέρει από σημαντική έλλειψη προσωπικού.
Για τη νέα και σημαντική αυτή επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Κωνσταντίνος Δίπλας και ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας , Αστυνόμος Β΄, Αποστόλης Δημητρίου, παραχώρησαν από κοινού Συνέντευξη Τύπου, στην οποία περιέγραψαν τις δράσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των δύο επικίνδυνων διακινητών.

Πηγή imerazante.gr