Όσοι αναζητούν μια αφορμή για να εγκαταλείψουν για λίγο την καθημερινότητά τους και να κάνουν κάτι πολύ διαφορετικό, να ζήσουν με μια φυλή στην Παπούα Νέα Γουινέα, για παράδειγμα, έχουν τώρα την ευκαιρία να το κάνουν.

Η φυλή Mailulu στην Παπούα Νέα Γουινέα αναζητά δέκα εθελοντές για να ζήσουν στο παραδεισένιο νησί, να βοηθούν μαζεύοντας καρύδες, να ψαρεύουν με κανό, να φτιάχνουν τουαλέτες compost και να κατασκευάζουν σπίτια από μπαμπού.

Οι δέκα τυχεροί θα ταξιδέψουν στην εξωτική Gonubalabala όπου ο ηλεκτρισμός παρέχεται αποκλειστικά από ηλιακή ενέργεια και το πόσιμο νερό από την ανακύκλωση του βρόχινου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η φυλή αναζητά δασκάλους, μάγειρες, γιατρούς, ηλεκτρολόγους, αγρότες και μουσικούς και κοινοποιεί το αίτημά της σε συνεργασία με την Tribewanted.

Οι εθελοντές θα έχουν χρόνο να εξερευνήσουν τροπικά νησιά της περιοχής, να χαλαρώνουν σε αιώρες και να κολυμπούν σε κοραλλιογενείς υφάλους.

Η φυλή αναζητά εθελοντές για την περίοδο της ξηρασίας, μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Ιανουαρίου 2017.

«Τόσο πολλοί άνθρωποι στη Δύση περνούν όλη τους την ημέρα με το κεφάλι σκυμμένο, πάνω από γραφεία και ηλεκτρονικές οθόνες, διερωτώμενοι αν υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή. Υπάρχουν- και τώρα προσφέρουμε μια ευκαιρία να το δουν και να το ζήσουν», δηλώνει ο συνιδρυτής της Tribewanted, Filippo Bozotti, «η Gonubalabala είναι ένα πανέμορφο μέρος και οι Mailulu ευγενέστατοι, δυνατοί και σοφοί».

Για όσους σπεύδουν να ετοιμάσουν βαλίτσες, ας λάβουν υπόψη πως θα πρέπει να πληρώσουν για την εμπειρία αυτή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

papua1papua6papua5papua4papua3papua2

 

newsbeast.gr