Με την προσωπική του περιουσία να φθάνει στα 51,8 δισ. δολάρια, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Όμως με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του έχει σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Για κάθε ημέρα της ζωής που έχει ζήσει μέχρι σήμερα ο Mr. Facebook έχει κερδίσει το ποσό των 4,4 εκατ. δολαρίων. Αυτό δεν το έχει επιτύχει κανένας άλλος από τους υπέρ-πλούσιους του πλανήτη, όπως υπολόγισε το CNBC.

Εξετάζοντας τη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου το αμερικανικό δίκτυο, εξάγει το τελικό αποτέλεσμα για το πόσα χρήματα έχουν κερδίσει ημερησίως – ουσιαστικά διαιρώντας τις ημέρες της ζωής τους με την περιουσία τους – οι ισχυροί της υφηλίου.

Βάσει αυτών των μετρήσεων ο Μπιλ Γκέιτς, σήμερα 60 ετών, έχει κερδίσει 3,5 εκατ. δολάρια για κάθε ημέρα της ζωής του. Ο 52χρονος Τζεφ Μπέζος 3,3 εκατ. δολάρια, ο 42χρονος Σεργκέι Μπριν και ο 43χρονος Λάρι Πέιτζ της Google το ποσό των 2,3 εκατ. δολαρίων.

«Ριγμένος» θα μπορούσε να θεωρηθεί ο Αμάσιο Ορτέγκα της Zara, καθώς με δεδομένο ότι είναι 80 ετών, το ποσό «πέφτει» στα 2,4 εκατ., ενώ για τον 85χρονο Ουόρεν Μπάφετ στα 2,2 εκατ. δολάρια.

inner

Πηγή: newmoney.gr