Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 65χρονος από το χωριό Ώλενα του δήμου Πύργου, πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός το βράδυ της ίδιας ημέρας περίπου στις έντεκα όταν αναζητήθηκε από τα παιδιά του.
Ο 65χρονος συνήθιζε να φεύγει νωρίς το πρωί για την αγροικία του που βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το χωριό. Πολλές φορές δεν γυρνούσε το μεσημέρι, αλλά το απόγευμα. Τα παιδιά και η οικογένειά του, όταν είδαν πως νύχτωσε και δεν επέστεψε, κινήθηκαν και τον αναζήτησαν προς την αγροικία του. Τον βρήκαν νεκρό σε ένα πρανές της περιοχής, όπου προφανώς είχε καθίσει για να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, με τη χρήση καραμπίνας με την οποία πυροβολήθηκε στο λαιμό. Σύμφωνα με μαρτυρίες το πρωί περίπου στις 7,30 είχε ακουστεί ένας πυροβολισμός στην περιοχή και εκτιμάται πως αυτός είναι και ο χρόνος της αυτοκτονίας.
Η σωρός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί το πρωί για νεκροψία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Ο 65χρονος ήταν πατέρας έξι παιδιών.

Πηγή

ilialive.gr