Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού Χριστού δεν μπόρεσε να ζεστάνει την καρδιά του. Ένας 51χρονος εργάτης από τη Βουλγαρία έβαλε τέλος στη ζωή του προφανώς λίγο μετά την Ανάσταση, μέσα στο φτωχικό του σπίτι στη Βάρδα, όπου τις τελευταίες ημέρες ζούσε μόνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο 51χρονος διαζευγμένος, συζούσε με μια συμπατριώτισσά του η οποία τις τελευταίες ημέρες είχε μεταβεί στη Βουλγαρία. Ο γιος του, παντρεμένος στη Μανωλάδα, ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί του την ώρα της Ανάστασης. Και ήταν και αυτός που τον βρήκε νεκρό το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα…

Ο 51χρονος από τη Βουλγαρία, επέλεξε να θέσει τέλος δια του απαγχονισμού. Έδεσε ένα σχοινί μέσα στο σπίτι που ζούσε από τους σωλήνες του καλοριφέρ, ψηλά στο ταβάνι και προέβη το απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις γιατρού που κλήθηκε στο σημείο και των αρχών, αυτό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα και την τελευταία επικοινωνία με το γιο του που γνωρίζοντας πως είναι μόνος του, τον κάλεσε να φάνε μαζί το βράδυ της Ανάστασης.

Ο 51χρονος στη μοναξιά του, πιθανότατα είχε βρει συντροφιά στο αλκοόλ και λίγο αργότερα έδωσε το τέλος. Το πρωί δεν εμφανίστηκε στην γειτονιά όπου μένουν αρκετοί συμπατριώτες του, ο γιος του ανησύχησε, τον αναζήτησε και τον βρήκε νεκρό… περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

 

ilialive.gr