Τα καυστικά σχόλια για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής με βασικό αποδέκτη το δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, φέρονται να αποτέλεσαν την αιτία της επίθεσης μετά ξυλοδαρμού σε βάρος της προέδρου της ΤΚ Κυλλήνης Δήμητρας Φιτσάλου. Δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι συγγενικό πρόσωπο του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ ο οποίος χθες το βράδυ δήλωσε άγνοια για τις λεπτομέρειες του περιστατικού και επισήμανε πως είναι πολύ πιθανό πως λόγω επίσης συγγενικής σχέσης, δράστης και θύμα να είχαν προσωπικές διαφορές. Ωστόσο ο δήμαρχος σχολίασε πως σε καμία περίπτωση οι όποιες διαφορές υπάρχουν, δεν μπορεί να λύνονται με τέτοιους τρόπους, στην κοινωνία.

Το περιστατικό της επίθεσης συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες στην παραλία της Κυλλήνης. Αμέσως μετά κλήθηκε το Λιμενικό που επιλήφθηκε με προανάκρισης του επεισοδίου και ασθενοφόρο που μετέφερε την κα Φιτσάλου στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Θέση για το περιστατικό έλαβε ο επικεφαλής της παράταξης με την οποία εξελέγη η κα Φιτσάλου, Ανδρέας Κορομηλάς ο οποίος σχολίασε σε αυστηρό ύφος ότι «θεωρώ πως στις δημοκρατίες η κριτική είναι απαραίτητο συστατικό. Αν κάποιοι δεν ανέχονται την κριτική μετά από τέτοια περιστατικά είναι ηθικοί αυτουργοί της ενοχής. Καταδικάζουμε απερίφραστα το γεγονός αυτό. Είναι απαράδεκτο ένας αιρετός να αντιμετωπίζεται καθ’ αυτόν τον τρόπο.
Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ένα άλλο αυτοδιοικητικό στέλεχος είχε δεχθεί επίθεση λόγω προσωπικών διαφορών και πάλι στην Κυλλήνη.

ilialive.gr