Την βιβλική ιστορία του Κάιν με τον Άβελ λίγο έλειψε να θυμίσει ένα έντονο οικογενειακό επεισόδιο που συνέβη την περασμένη Τετάρτη σε χωριό του Κάμπου της Ηλείας. Εκεί όπου ο μεγαλύτερος αδερφός επιτέθηκε και τραυμάτισε τον μικρότερο, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο σπίτι του θύματος το μεσημέρι μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης. Οι διαφορές των δύο αδερφών και η διαφωνίες του μικρότερου απέναντι στα όσα κάνει ο μεγαλύτερος φέρεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η λεκτική διαμάχη, οδήγησε στο να πιαστούν στα χέρια τα δύο αδέρφια και ο 48χρονος να αρπάξει τον 41χρονο και να τον χτυπά με το κεφάλι στον τοίχο.

Δεν έφτανε μόνο αυτό καθώς και άλλα χτυπήματα, ο 48χρονος σύμφωνα με τα καταγγελόμενα στην Αστυνομία, άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον αδερφό του στην αριστερή ωμοπλάτη κοντά στη μασχάλη. Λίγα εκατοστά πιο χαμηλά να πήγαινε το μαχαίρι το τραύμα θα μπορούσε να είναι θανάσιμο.

Ο δράστης μετά την πράξη του αυτή τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 41χρονος μετέβη από τα μέλη της οικογένειάς του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια ο μικρότερος αδερφός πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό και λίγη ώρα αργότερα ο 48χρονος συνελήφθη.

ilialive.gr