Στην περιοχή Παλαιοχώρα (Νταούτι) στις Ξενιές της Βουπρασίας βρήκε τραγικό θάνατο ένας 71χρονος αγρότης καταγόμενος από την περιοχή και κάτοικος Βάρδας, όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ. Ο άτυχος άντρας είχε μεταβεί για να κόψει ξύλα με ρυμούλκα στο τρακτέρ η οποία “δίπλωσε” και τον καταπλάκωσε σε μια ρεματιά. Το άτυχο ηλικιωμένο εντόπισε τσοπάνος της περιοχής που ειδοποίησε τις αρχές. Το περιστατικό εκτιμάται πως συνέβη νωρίς το απόγευμα και αργότερα εντοπίστηκε ο νεκρός Α.Π.

Αγρότες απο την περιοχή προσπάθησαν να τραβήξουν με τρακτέρ το άλλη τρακτέρ για να απεγκλωβίσουν τον ήδη νεκρό, κάτι που τελικά επιτεύχθη αφού ήδη είχε σκοτεινιάσει. Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 71χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή από το πρωί για να κόψει ξύλα. Τον είχαν δει συγχωριανοί του νωρίτερα. Εκτιμάται πως το ατύχημα συνέβη νωρίς το μεσημέρι και ένας τσοπάνος που περνούσε από το σημείο τον εντόπισε νεκρό, περίπου στις 4 το μεσημέρι. Επειδή όμως δεν υπάρχει σήμα της κινητής τηλεφωνίας στο σημείο, χρειάστηκε να μετακινηθεί αρκετά για να καταφέρει να ειδοποιήσει τους συγχωριανούς και στη συνέχεια την Αστυνομία περίπου στις πέντε το απόγευμα. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έφτασαν αρκετά αργότερα στο σημείο, λόγω της μεγάλης απόστασης που έπρεπε να διανύσουν και τελικά η σορός του 71χρονού απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και γερανού.

trakter2

 

Πηγή

ilialive.gr