Ο 11χρονος εξάδελφος του έλυσε το χειρόφρενο αυτοκινήτου και το τραυμάτισε θανάσιμα

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στον Κόροιβο του δήμου Πηνειού με τον τραγικό θάνατο ενός κοριτσιού μόλις 14 μηνών σε καταυλισμό αθιγγάνων, όταν ο 11χρονος εξάδελφος της μπήκε σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, έλυσε το χειρόφρενο, με συνέπεια το όχημα να σκοτώσει το άτυχο παιδί, που εκείνη την ώρα έπαιζε αμέριμνο στο έδαφος!
Το τραγικό περιστατικό, συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί, σε ένα σημείο που ζουν τσιγγάνοι στην περιοχή του Κοροίβου. Το 14 μηνών κοριτσάκι έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά και μεγαλύτερης ηλικίας.
Κάποια στιγμή, ένα από αυτά, ο 11 περίπου εξάδελφος της μπήκε στο αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου και έλυσε το χειρόφρενο, με συνέπεια το Ι.Χ. να κυλήσει προς το άτυχο κοριτσάκι  και να το τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι.
Επικράτησαν σκηνές πανικού και όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, ενώ συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκων  οι γονείς του 14 μηνών παιδιού και ο παππούς και η γιαγιά του 11χρονου, του οποίου έχουν την επιμέλεια και σήμερα θα «οδηγηθούν» στην Eισαγγελία Αμαλιάδας.

Πηγή  ilialive.gr