Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν σήμερα (26-6-2016), δοξολογίες σε όλους τους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς της Περιφέρειάς μας στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, καθώς και οι απόστρατοι του σώματος.
Παράλληλα αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνου.
Για την ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
« Η Ελληνική Αστυνομία τιμά σήμερα τους απόστρατους συναδέλφους, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς της και με το έργο τους κατεύθυναν αλλά και κατευθύνουν όλους τους αστυνομικούς, δείχνοντας το δρόμο για το μέλλον.
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα αποδίδουμε ελάχιστο φόρο τιμής στους συναδέλφους μας, οι οποίοι με την αφοσίωση και την εργατικότητα τους, προσέφεραν τα μέγιστα για την σταθερότητα του Σώματος και συνεχίζουν να προσφέρουν για την ευημερία και την ανάπτυξή του ».