Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνέχεια της έγκρισης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2014-2020 (RIS3 ΠΔΕ) από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχωρεί στην εξειδίκευση των δράσεων των τομέων προτεραιότητάς, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο χρηματοδότησης του ΕΠ Δυτική Ελλάδα 2014-2020 αλλά και του ΕΣΠΑ 2014-2020 γενικότερα. Για την εξειδίκευση των δράσεων των τομέων προτεραιότητας αξιοποιείται η μεθοδολογία της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης.

Στο πλαίσιο αυτό σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη θεματική ημερίδα: Επιχειρηματική Ανακάλυψη για την εξειδίκευση δράσεων που αφορούν σε Καινοτόμες Εφαρμογές και τεχνολογίες ΤΠΕ στον τομέα του τουρισμού-πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ζ Εφορίας Αρχαιοτήτων (1ος όροφος ΣΠΑΠ) Αρχαία Ολυμπία, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα (έναρξη εργασιών 10:00 πμ).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη των τεχνολογιών/ εφαρμογών ΤΠΕ που δύνανται να αναβαθμίσουν και ενδυναμώσουν τον τομέα του τουρισμού- πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τεχνολογίες και εφαρμογές ΤΠΕ από τα ερευνητικά/ακαδημαϊκά ιδρύματα της ΠΔΕ αλλά και εταιρείες πληροφορικής, καθώς και η ζήτηση τεχνολογιών/εφαρμογών ΤΠΕ από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Με τη βεβαιότητα ότι η ενεργή παρουσία σας θα συμβάλλει θετικά στη διεξαγωγή της ημερίδας, παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσατε τη συμμετοχή σας στην ημερίδα καταχωρώντας τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα στο σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/1g3tPbxX5a.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με την διοργανώτρια Υπηρεσία Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο email :dap@pde.gov.gr , στο τηλέφωνο 2613.613637 (κος Θεόδ. Παναγιωτόπουλος) ή στο FAX 2613.613605.

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.