Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας θα πραγματοποιήσει την 28-3-2016 και ώρα 11:00 στον πολυχώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Δ.Α Ακαρνανίας την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο.

Στην Γενική Συνέλευση θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος καθώς και άλλα μέλη του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Στην ανωτέρω εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν οι :α) Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος κ. ΤΣΟΛΚΑΣ Φώτιος, β) ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος, γ) ο Ά Υποδιευθυντής της Δ.Α Ακαρνανίας κ. ΠΕΤΣΙΝΗΣ Παναγιώτης καθώς και οι κ. Διοικητές των Αστυνομικών  Υπηρεσιών της Δ.Α Ακαρνανίας.

Στην εν λόγω εκδήλωση θα παρευρίσκονται οι όμορες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων  και Αξιωματικών καθώς και αποστράτων.

Την Γενική συνέλευση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιος.

Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση είναι:

α) Ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας,

β) Η Αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ και οι πρωτοβουλίες της Ε.Α.Υ Ακαρνανίας ώστε να μη καταργηθούν τα Αστυνομικά τμήματα στον Νομό Αιτ/νίας.

γ )Το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο καθώς και άλλα θέματα που θα τεθούν σε ανοιχτή συζήτηση.

Τέλος προσκαλούνται να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση όλοι οι διαπιστευμένοι Δημοσιογράφοι της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως ο υγιής Συνδικαλισμός στην παρούσα οικονομική και κοινωνική  συγκυρία, καθίσταται περισσότερο από ποτέ αναγκαίος τόσο για την προάσπιση των διαρκώς βαλλόμενων συμφερόντων των εργαζομένων όσο και για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

http://sinidisi.gr/