Την ανακοίνωση αποχώρησής του από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας διάβασε στη χθεσινή συγκέντρωση του Συνδέσμου ο Κώστας Διώτης. Ο έμπειρος διαιτητής που πλέον αγωνίζεται στο σύνδεσμο Ευρυτανίας ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε από το 2004 που βρίσκεται στη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Διώτη:

Με τη σειρά μου κι εγώ ύστερα από έντεκα χρόνια διαιτητικής δουλειάς και αγώνα, φτάνω στο σημείο να θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που αγωνίστηκαν στο πλευρό μου, ο καθένας με το δικό του τρόπο, στο κεφάλαιο αυτό που λέγεται “Διαιτησία”. Όλους αυτούς που με στήριξαν και πίστεψαν σε μένα, αλλά και όλους αυτούς που στάθηκαν αντίπαλοί μου. Τους μεν, γιατί τους οφείλω τόσα πολλά και τους δε, γιατί είναι αυτοί που μου ξύπνησαν μέσα από το πάθος μου για τη διαιτησία, το πείσμα για να παλέψω γι’ αυτήν.
Έκανα τα πρώτα μου διαιτητικά βήματα σε μια ισχυρή ένωση και έναν δυνατό σύνδεσμο, που γέννησε κατά καιρούς μεγάλα ονόματα. Απέκτησα τόσο μεγάλη εμπιερία κατά τη διάρκεια αυτών των ετών και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Ευχαριστώ λοιπόν την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας και όλες τις διοικήσεις με τα μέλη τους που υπήρξαν από το 2004 μέχρι και σήμερα, καθώς επίσης το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου αλλά και τα μέλη των Επιτροπών Διαιτησίας. Αποτέλεσαν πραγματικά το μεγάλο σχολείο στη διαιτητική μου πορεία.
Ιδιαιτέρως όμως και πάνω απ’ όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους, τους συναδέλφους διαιτητές και βοηθούς, που μαζί με μένα έδιναν έναν πραγματικό αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο εντός των γηπέδων. Όλους αυτούς τους συναδέλφους που είχα την τιμή να παρευρεθώ μαζί τους στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και όλους όσους δεν παρευρέθηκα αλλά είχα την τιμή να τους γνωρίσω. Γνωρίζω πολύ καλά πως τα συν-αισθήματα ενός διαιτητή είναι πολλά: Χαρά, Ικανοποίηση, Αδικία, Θυμός, αλλά πιστεύω πως το κύριο κίνητρο ενός διαιτητή για να αρχίσει το “παιχνίδι” της διαιτησίας, είναι το Πάθος του γι’ αυτό. Τους ευχαριστώ πολύ που συμπορεύθηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Ξέρω τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για το πάθος σου.
Εν κατακλείδι, θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο άτομα ξεχωριστά που αποτέλεσαν σταθμό στη διαιτητική μου πορεία:
Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ρεντίφη Κωνσταντίνο, διότι με στήριξε με κάθε τρόπο στο ξεκίνημα της πορείας μου και μου έμαθε να στέκομαι στα πόδια μου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τομαρά Σπύρο, έναν ακέραιο χαρακτήρα και εργατικό άνθρωπο, ο οποίος έχει το θάρρος να απαιτεί όλα όσα δικαιούται. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει το χάρισμα τόσο να διαβάζει τις ανάγκες της διαιτησίας και των μελών της, όσο και να ασχολείται διεξοδικά με αυτές, ούτως ώστε να βρίσκει την καλύτερη δυνατή λύση στα εκάστοτε προβλήματα.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους μαζί αλλά και τον καθένα χωριστά, γιατί ο καθένας μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και από κάτι, ετσί ώστε να έχω αποκτήσει σήμερα όλη την εμπειρία που χρειάζομαι για να προχωρήσω μπροστά.
Ήδη από τις 17/11/2015 ανήκω στην Ένωση του Νομού Ευρυτανίας και θα αγωνίζομαι πλέον εκεί.

 

πηγη olatagoal.gr