Δελτίο τύπου εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία” Παύλος Μοσχολιός με αφορμή την επίσκεψη του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου στο έργο της Περιμετρικής Οδού Μακρυνείας.

Αναλυτικά:

«Αντί να… οραματίζεται ο κ. Παπαναστασίου τα μεγάλα έργα της δικής μας δημοτικής αρχής, να μας πει ποιες μεγάλες υποδομές σχεδιάζει»

Με αφορμή την επίσκεψη του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου στο έργο της Περιμετρικής Οδού Μακρυνείας ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παύλος Μοσχολιός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η περιμετρική οδός της Μακρυνείας εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ τον Ιανουάριο του 2013, δημοπρατήθηκε στις 23/4/2013 και η σύμβαση υπογράφτηκε στις 19/12/2013.

Η περιμετρική οδός της Μακρυνείας ξεκινά από το Ζευγαράκι και καταλήγει στο Δαφνιά, έχει μήκος 17 χλμ., περιλαμβάνει 41 τεχνικά έργα και 5 νέες γέφυρες.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 12 εκατ. ευρώ, ενώ η μελέτη εκπονήθηκε εξ ολοκλήρου από τον δήμο Αγρινίου. Αφορά στην κατασκευή οδού, που παρακάμπτει τους οικισμούς, οι οποίοι βρίσκονται νότια της λίμνης Τριχωνίδας, θα δώσει λύσεις στον έντονο κυκλοφοριακό φόρτο της υπάρχουσας οδού, που διέρχεται μέσω των οικισμών και θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη μιας περιοχής με σπουδαία συγκριτικά πλεονεκτήματα, ώστε να δημιουργηθούν νέες δραστηριότητες.

Είναι το μεγαλύτερο έργο, που έχει δημοπρατηθεί από τον δήμο Αγρινίου και είμαστε περήφανοι που το σχεδιάσαμε, το εντάξαμε και το δημοπρατήσαμε.

Ο κ. Παπαναστασίου, που επισκέφτηκε το έργο και δήλωσε ότι ‘’προτεραιότητα είναι η ενίσχυση των υποδομών στο σύνολο του δήμου’’, καλό θα ήταν να μας πει ποιες μεγάλες υποδομές σχεδιάζει αντί να… οραματίζεται τα μεγάλα έργα, που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή».cc75c3f4-051b-4d98-a222-0402f62e5544