Ο Δήμος Αγρινίου με πλήθος ανακοινώσεων έχει γνωστοποιήσει εδώ και πολλούς μήνες τους διαθέσιμους χώρους νόμιμης διαφημιστικής προβολής και τοποθέτησης αφισών.
Το μέτρο της απαγόρευσης της άναρχης αφισοκόλλησης εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία (πλην ελαχίστων περιπτώσεων που παρανομούν κατ’ εξακολούθηση) και όλοι, πολίτες, επαγγελματίες και φορείς, προσπαθούν να  συμβάλουν,  περιορίζοντας τη δραστηριότητα τους μέσα στα όρια που προβλέπει η νομοθεσία .
Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου με ειδικό συνεργείο, εδώ και 3 μήνες, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να απομακρύνει χιλιάδες αφίσες, οι οποίες ήταν κολλημένες ακόμη και σε, δύσκολα να απομακρυνθούν, σημεία, όπως κάδοι απορριμμάτων, κολώνες, δένδρα  κ.τ.λ.
Ο Δήμος Αγρινίου στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι στο ζήτημα αυτό δεν χωρούν επικοινωνιακοί εντυπωσιασμοί , καθώς οι υπηρεσίες του δήμου είναι οι μόνες αρμόδιες για την καθαριότητα της πόλης και την αφαίρεση των παράνομων αφισών .Η δημοσιοποίηση εκδηλώσεων και δράσεων μπορεί πέραν των σταντ, που έχει τοποθετήσει ο Δήμος, να γίνει  και μέσω των τοπικών ΜΜΕ και δηλώσεις τύπου «δε πρόκειται να συμμορφωθούμε σε τέτοιου είδους υποδείξεις» τις αφήνουμε  στην κρίση των συμπολιτών μας.

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.