Άνετη επικράτηση για την ομάδα της Κατούνας που νίκησε εύκολα εκτός έδρας την ομάδα της Χρυσοβίτσας με 0-4! 
       Η φιλοξενουμενη ομάδα μπήκε δυναμικά στον αγώνα και στο 5′ λεπτό του αγώνα έβαλε το πρώτο γκολ με τον Μπρούμο Βασίλη. Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και στο 29′ λεπτό περίπου η Κατούνα  κατάφερε και διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Μίλτο Λιότσο.
    Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και στο 60 ‘λεπτό του αγώνα η φιλοξενουμενη ομάδα πέτυχε το τρίτο γκολ με τον βετεράνο Κώστα Τζαβίδη και ολοκλήρωσε την νίκη στο 70′ λεπτό με το τέταρτο γκολ που πέτυχε ο Θεοδωρέλος Γιάννης.
   Γενικά η φιλοξενουμενη ομάδα ΜΕΔΕΩΝ – ΚΑΤΟΥΝΑΣ ήταν καλύτερη και πιο οργανωμένη από την Α.Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ γιαυτό έφυγε και με την νίκη.
Διαιτητές: Σπυράτος,Γεωργίου,Καζανάς.
Α. Ε ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ: 
Μπλαχουρας Λ, Μπουρας Α, Χαντζης Γ, Ζορμπας Χ, Γαντζουδης Τ(Γκόλιας Π), Δράκος Δ, Ζορμπας Η(Μαζαράκης Λ), Ζορμπας Σ, Ρουσαι Βασίλης, Ζορμπας Β(Μακρής Ι), Μπλαχουρας Χ.
ΜΕΔΕΩΝ – ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Μπουμπουλης Δ, Γουρουνας Δ, Μουχας Χ(Θεοδωρελος Ι), Ζωγακης Γ, Μαυροματης Δ,  Μπακαδημας Α,  Τζαβιδης Κ,  Λιοτσος Β,  Μπρουμος Β(Πατουλας Π),  Λιοτσος Μ, Τατσελος Δ(Τσιλιμαντος Ν).
Πηγή΅ http://xiromeronews.blogspot.gr/
Φωτογραφίες: Τζένη Παπαδημητρίου