Το κοινωνικό και ανθρωπιστικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού ανέδειξε για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μοιράζοντας 1.450 μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες που έχουν καταλύσει στα ειδικά διαμορφωμένα κτίρια στο λιμάνι του Πειραιά.

Περίπου στις 6:30 το απόγευμα, οι άνθρωποι του ερυθρόλευκου συλλόγου έφτασαν στην προβλήτα Ε2, στο χώρο που φιλοξενούνται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι πέρασαν από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά και από εκεί μεταφέρθηκαν με πλοία στον Πειραιά. Υπάλληλοι της ΠΑΕ έστησαν τα τραπέζια και ξεκίνησαν τη διανομή των μερίδων, προσφέροντας χαμόγελο και χαρά στους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τη διοίκηση του συλλόγου, δήλωσε: «Ο πρόεδρός μας έβαλε σε λειτουργία όλες τις κουζίνες που υπάρχουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αποφασίστηκε να προσφέρουμε πάνω από 1.300 γεύματα κάθε μέρα σε αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Εμείς ως Ολυμπιακός, υποσχόμαστε να σταθούμε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

Μία μητέρα με το παιδάκι της παραλαμβάνει τις μερίδες με το φαγητό

 protothema.gr