Μετά από 15 χρόνια, το γήπεδο του Αχιλλέα στην Έξω Αγυιά, το ιστορικό γήπεδο, που έπαιξε ο Κώστας Δαβουρλής, ολοκληρώνεται σύντομα από τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα δοθεί προς χρήση στις τοπικές ομάδες και συλλόγους.

Πρόκειται για ένα ανανεωμένο γήπεδο, σύγχρονο, με χλοοτάπητα, νέα περίφραξη και όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ.

«Πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Η Περιφέρεια, δεν δίστασε να δαπανήσει χρήματα από τον δικό της προϋπολογισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την επαναλειτουργία του γηπέδου, το οποίο από ένα ξερότοπο, αποτελεί πλέον ένα κόσμημα για τη περιοχή και ένα χώρο που μπορούν να χρησιμοποιούν τα παιδιά μας και οι ερασιτεχνικές ομάδες» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, σε αυτοψία που πραγματοποίησε στο χώρο του γηπέδου συμπληρώνοντας: «Χάρη στη στήριξη των τοπικών παραγόντων του αθλητισμού, αλλά και των στελεχών και των υπηρεσιών της Περιφέρειας, το έργο αυτό μπόρεσε να ολοκληρωθεί».

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Αλεξόπουλος είχε τη ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Δημήτρη Μπαλαφούτη, καθώς και με παράγοντες και παλαίμαχους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα με τους Κώστα Καλπουζάνη, Χρήστο Πλούμη, Νίκο Παπαγιαννόπουλο και τον δημοσιογράφο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστήΔημήτρη Σαρρή, οι οποίοι, μαζί με άλλους παράγοντες του χώρου, διέθεσαν προσωπικό χρόνο και εμπειρία, προκειμένου το όραμα να γίνει πραγματικότητα και το γήπεδο του Αχιλλέα να ζωντανέψει ξανά.