Όλη η Ελλάδα προχθές ενημερώθηκε πως δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Κουβαράς- Αμφιλοχία της Ιονίας Οδού. Το γεγονός όμως πως δεν δόθηκε στον Κόμβο Κουβαρά έξοδος για το Αγρίνιο δεν έγινε ευρέως γνωστό. Κάπως έτσι την «πάτησε» χθες βράδυ 44χρονος που κατευθυνόταν προς το Αγρίνιο από πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.
Ο εν λόγω άνδρας, γύρω στις 22.00 το βράδυ, μπήκε στην παράκαμψη Αμφιλοχίας ερχόμενος από Ήπειρο καθώς δεν αντίκρισε πουθενά πινακίδα που να αναφέρει πως η έξοδος προς Αγρίνιο είναι κλειστή .
Απεγνωσμένα στο ύψος του Κουβαρά έψαχνε να βρει την έξοδο για Αγρίνιο, κινούμενος με ταχύτητα 80 περίπου χιλιομέτρων. Αφού δεν βρήκε την έξοδο συνέχισε τη διαδρομή επί της Ιονίας Οδού, στην παράκαμψη Αγρινίου με κατεύθυνση προς Κεφαλόβρυσο, ωστόσο εκεί στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. Όχημα που υπέστη μηχανική βλάβη ήταν ακινητοποιημένο στη δεξιά λωρίδα του δρόμου με αποτέλεσμα σε αυτό να συγκρουστεί το όχημα του Αγρινιώτη.
Ο 44χρονος τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά, και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Η Τροχαία ενεργεί την προανάκριση. Ωστόσο ένα από ερωτηματικά παραμένει σχετικά με το εάν έχουν τοποθετηθεί πινακίδες με ένδειξη πως η έξοδος από την Παράκαμψη Αμφιλοχίας προς Αγρίνιο δεν λειτουργεί. Εάν δεν έχει συμβεί, επιβάλλεται να γίνει άμεσα.