Θα την χαρακτήριζε κανείς γυναίκα φαινόμενο καθώς έχει γνωρίσει την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής της. Στα προσωπικά της είναι ευτυχισμένη καθώς εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Stedman Graham, ενώ στα επαγγελματικά της έχει καταφέρει τα μέγιστα. Ο λόγος για την Oprah Winfrey που είναι ίσως η πιο διάσημη τηλεπαρουσιάστρια του κόσμου και η πρώτη Αφροαμερικανίδα δισεκατομμυριούχος.

image

Σίγουρα σκέφτεσαι πως η Oprah δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο λόγω των υποχρεώσεών της, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Η γνωστή ακτιβίστρια, όχι απλά βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της αλλά τον εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο, γι’αυτό άλλωστε και δηλώνει ευτυχισμένη.

image

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Oprah αποκάλυψε ότι στον ελεύθερο χρόνο της δεν κάνει απολύτως τίποτα: «Δεν γνωρίζω κάποιον πιο ευτυχισμένο από εμένα. Κάποιον που να έχει ή να είχε μια καλύτερη ζωή. Βλέπω ανθρώπους που φαίνονται χαρούμενοι, δεν είναι όμως στην πραγματικότητα» και συνέχισε: «Έχουν περάσει εβδομάδες που δεν έχω ανοίξει την τηλεόραση ενώ στις καλοκαιρινές μου διακοπές αγνοώ τελείως την ύπαρξή της. Η ένοχη ευχαρίστησή μου είναι ότι δεν κάνω τίποτα στον ελεύθερο χρόνο μου. Ζω σε ένα υπέροχο μέρος που δημιούργησα η ίδια. Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι μου και το κοιτάω από μακριά σκέφτομαι αυτό που λέει η Dorothy στο The Wizard of Oz “Έμαθα ότι δεν πρέπει να κοιτάω πέρα από το κατώφλι μου”. Κάθε φορά το σκέφτομαι αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν τι τους κάνει ευτυχισμένους. Εγώ μπορεί να κάθομαι στο μπαλκόνι μου και να διαβάζω ένα βιβλίο και ξαφνικά να πω ότι σταματάω γιατί δεν διαβάζω πια. Και να μην κάνω τίποτα. Μπορώ να είμαι τελείως μόνη με τον εαυτό μου».

govastileto.gr