Η καταρρακτώδης βροχή και η περιορισμένη ορατότητα λόγω της ομίχλης είχαν σαν αποτέλεσμα οδηγός στη Λαμία να συγκρουσθεί με νταλίκα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και να χάσει την ζωή του.

Το τροχαίο έγινε νωρίς χθες το απόγευμα στο δρόμο καρμανιόλα, στο ύψος της Αγίας Αικατερίνης. Ένας 80χρονος Λαμιώτης κινούταν από Δομοκό προς Λαμία. Σε μια από τις στροφές έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην νταλίκα, που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα. Εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς και η ορατότητα ήταν περιορισμένη, λόγω ομίχλης.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Τροχαίας και το ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και η 7η ΕΜΑΚ με την Π.Υ. από τη Λαμία, αφού ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας έπαιρναν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην έχουμε κι άλλο τροχαίο, οι άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον βαριά τραυματία οδηγό, τον οποίο παρέλαβε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Λαμίας. Δυστυχώς ο 80χρονος που είχε και άλλα προβλήματα υγείας δεν άντεξε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

ROXALASM4ROXALASM7ROXALASM1

 

ROXALASM6