Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος, λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, εξαιτίας ενός ακόμη τραγικού δυστυχήματος που ήρθε να προστεθεί στα όσα μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί.
Όλα έγιναν όταν τετράτροχο όχημα ATV (γουρούνα), το οποίο οδηγούσε 32χρονη υπήκοος Ρουμανίας και είχε κατεύθυνση από το Λαγανά προς την πόλη της Ζακύνθου στην προσπάθειά της να προσπεράσει προπορευόμενο ΙΧ αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας που κινούνταν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.
Η ενέργειά της αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 25χρονου Π.Ζ. κάτοικου Αμπελοκήπων ο οποίος οδηγούσε το δίτροχο μοτοποδήλατό του και πήγαινε κανονικά στην πορεία του. Η 32χρονη συνέχισε την τρελή πορεία της που σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω.
Αμέσως στο σημείο (στο κέντρο της κοινότητας Αμπελοκήπων) έφτασε το Τμήμα Τροχαίας το οποίο και διερευνά τα ακριβή αίτια του συμβάντος και ασθενοφόρο που μετέφερε και τους δυο στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, όμως, δυο ώρες αργότερα η 32χρονη Ρουμάνα υπέκυψε στα τραύματα της.
Αξίζει να αναφερθεί πως κάθε χρόνο, λαμβάνουν χώρα αρκετά τροχαία ατυχήματα με “γουρούνες”, αφού οι οδηγοί τους δεν είναι προσεκτικοί και θεωρούν ότι με αυτές μπορούν να κάνουν τα πάντα στον δρόμο, με συνέπεια να τραυματίζονται πότε ελαφρά και πότε βαριά.

 

imerazante.gr