Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε το μεσημέρι, στην διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Φελλίου Γρεβενών με τις φυλακές.

Σύμφωνα με το star-fm, το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας κάτοικος Λαμίας, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και “καρφώθηκε” κάτω από διερχόμενο φορτηγό της Εγνατίας Οδού ΑΕ, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο οδηγός, του αυτοκινήτου, εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και έγιναν πολύωρες προσπάθειες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που επιχείρησε με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες, για να απεγλωβιστεί. Εκεί πήγε και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών Πύραρχος Ανδρέας Παπαζαχαρίας. Άμεση ήταν η επέμβαση της Τροχαίας, αλλά και του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το Star-fm.gr, τα στοιχεία του οδηγού που έχασε τη ζωή του παραμένουν ακόμη άγνωστα, αφού ήταν αδύνατη η αναγνώρισή του, μιας και το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί εντελώς, ενώ στο εσωτερικού του αυτοκινήτου βρέθηκαν δύο διπλώματα, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την αναγνώρισή του…
Στο ΙΧ δεν υπήρχε άλλος επιβάτης.

Πηγή: star-fm