Σε συγκεκριμένους χώρους κινείται η έρευνα της αστυνομίας, μετά την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας, σήμερα το πρωί, στην Γλυκή Θεσπρωτίας.Ένας 25χρονος, Αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε αποκεφαλισμένος μέσα σε στάβλο.

Αυτό που έχει προκαλέσει σοκ, στην κοινωνία αλλά και στην αστυνομία, είναι το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί το κεφάλι!Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, το οποίο έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η δολοφονία, προκαλεί έντονο προβληματισμό, αποτελεί όμως και κρίσιμο σημείο που δείχνει το δρόμο της έρευνας.Το πτώμα εντόπισε ο ημεδαπός, κάτοικος της περιοχής, για λογαριασμό του οποίου εργάζονταν.

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: “Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα (09.05.2016) το πρωί, σε στάβλο στην περιοχή της Γλυκής Παραμυθιάς. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας”.

Στην έρευνα μετέχει και κλιμάκιο του Εγκληματολογικού που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 25χρονος, είχε εργαστεί και παλιότερα στην περιοχή. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή την δράση του στην Αλβανία, καθώς φέρεται να έχει εμπλακεί σε παράνομες πράξεις ενώ εξετάζονται κι άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός του.

 

epiruspost.gr