Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδιωκτικό έγγραφο για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί για ληστεία

Συνελήφθη, χθες (15-12-2015) αργά το βράδυ στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 37χρονο  και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα κυνηγετικό όπλο και για το οποίο όπως προέκυψε είχε δηλωθεί κλοπή την 04-12-2015 στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος δράστης εμπλέκεται  και σε διάρρηξη οικίας ηλικιωμένης, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 20 έως 22-10-2015 στην Παρδαλίτσα Ιωαννίνων.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί για ληστεία.  

Το κλεμμένο κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.