Θλίψη έχει προκαλέσει στην Ανάληψη Θέρμου η απώλεια του 43χρονου Θανάση Καλογέρη πατέρα δύο παιδιών.Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του οταν παρασύρθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο χθες στην Αθήνα.Ο άτυχος 43χρονος ήταν δημοτικός υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο Αθηναίων και ο πατέρας του είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμου.Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο στην Ηλιούπολη.Στο ίδιο ατύχημα έχασε την ζωή του και ο 78χρονος οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου.

Αναλυτικά:

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, συνέβη την Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Κολωνό, όταν 43χρονος εργαζόμενος του Δήμου Αθηναίων, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, την ώρα της αποκομιδής απορριμμάτων.

Ειδικότερα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 78χρονος, παρέσυρε τον 43χρονο εργαζόμενο στο Δήμο Αθηναίων, ο οποίος ενεργούσε αποκομιδή απορριμμάτων, πλησίον του απορριμματοφόρου, που βρισκόταν σε προσωρινή διακοπή πορείας για το σκοπό αυτό. Στη συνέχεια, το ως άνω όχημα προσέκρουσε σε άλλα 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο προαναφερόμενων προσώπων.

O άτυχος εργάτης, Θανάσης Καλογέρης, ήταν πατέρας δύο παιδιών, όπως πληροφορούμαστε από την ΑΣΚ – ΟΤΑ.Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.

Με πληροφορίες απο epoli.gr και sinidisi.gr