Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στην οικογένεια Τραμπ, η οποία έγινε χθες η Πρώτη Οικογένεια της Αμερικής.

Και φυσικά όλοι περίμεναν να δουν τις εμφανίσεις των γυναικών της οικογένειας, τουλάχιστον δύο από τις οποίες διαθέτουν αναλογίες μοντέλου, και έχουν κάνει καριέρα ως μοντέλα στο παρελθόν.

Reuters
Reuters

Ο λόγος για τη Μελάνια και τη θετή κόρη της Ιβάνκα, η οποία φέρεται να είναι εκείνη που θα αναλάβει ουσιαστικά τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας, αν και η ίδια το αρνείται πεισματικά.

Ολη η τελετή ορκωμοσίας εξελίχθηκε σε μια αμήχανη πασαρέλα για τις δύο πρωταγωνίστριες της οικογένειας, οι οποίες συναγωνίζονταν η μία την άλλη με περίτεχνα χτενίσματα και εντυπωσιακά ρούχα.

Αν και η Μελάνια έκανε κάποιες εξαιρετικές επιλογές ρούχων, η ασθενική προσωπικότητά της και η σαρωτική εμφάνιση του συζύγου της δεν την άφησαν να λάμψει, όπως όλοι περίμεναν.

Η Μελάνια επέλεξε έναν άγνωστο σχεδιαστή, τον Hervé Pierre, ο οποίος μάλιστα συνεργάστηκε στενά μαζί της για τη δημιουργία της ivory τουαλέτα της, ακολουθώντας το παράδειγμα της Μισέλ Ομπάμα, η οποία και στα δύο γκαλά επέλεξε έναν άγνωστο νεοϋορκέζο σχεδιαστή.

 

 

Αντιθέτως, η Ιβάνκα έλαμψε «κλέβοντας» την παράσταση από τη Μελάνια, τόσο στις εκδηλώσεις όσο και στο γκαλά που ακολούθησε της ορκωμοσίας.

Η Ιβάνκα έμεινε πιστή στην σχεδιάστρια Καρολίνα Χερέρα, επιλέγοντας μια τουαλέτα – υπερπαραγωγή.

Η 35χρονη μητέρα 3 παιδιών έλαμψε μέσα στην πριγκιπική τουαλέτα της, η οποία είχε το χρώμα της σαμπάνιας και ήταν κεντημένη με χιλιάδες πολύτιμους λίθους.