Δύο νεαρές τσιγγάνες επινόησαν έναν… πικάντικο τρόπο για να αποσπάσουν την προσοχή του άνδρα και να του κλέψουν το πορτοφόλι

Απίστευτη εμπειρία έζησε ένας ηλικιωμένος μέσα στο ασανσέρ του νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου είχε πάει για να επισκεφτεί έναν ασθενή. Δυο νεαρές και όμορφες τσιγγάνες τον… στρίμωξαν για τα καλά και του επιτέθηκαν με «προχωρημένα» χάδια, φυσικά με στόχο το… πορτοφόλι του!

Οι δράστιδες που ακολούθησαν τον ανυποψίαστο επισκέπτη, πάτησαν το κουμπί για τον 3ο όροφο και όταν εκείνος επιχείρησε να βγει στον δεύτερο, δεν τον άφησαν. Κόλλησαν σαν… στρείδια πάνω του και τον προσκαλούσαν να τους κάνει έρωτα, ενώ ταυτόχρονα έψαχναν να βρουν την τσέπη που είχε τα χρήματά του! Ωστόσο, το… αντικείμενο του πόθου κατάφερε να αντισταθεί στις προκλήσεις.

Το περίεργο είναι ότι κατάφερε να διασώσει και το… πορτοφόλι του, που διαπίστωσε ότι το είχε ακόμη πάνω του όταν άνοιξε η πόρτα και βγήκε τρέχοντας από το ασανσέρ! Το παρ’ ολίγον θύμα κατήγγειλε στην ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του νοσοκομείου την σεξουαλική (και όχι μόνο) επίθεση που δέχθηκε και πληροφορήθηκε με έκπληξη ότι το φαινόμενο είναι… καθημερινό!