Συνέχεια και μάλιστα αρκούντως «πικάντικη» στην υπόθεση του πρώην ιερέα από την Ναύπακτο και των γυναικών που κατηγορούνται πως τον άφησαν… γυμνό σε ερημική περιοχή του Μεσολογγίου, με συνεργό τους, που φέρεται να απείλησε με μαχαίρι τον πρώην ιερέα, να του απέσπασε χρήματα και στη συνέχεια να έφυγε με το όχημα των δυο γυναικών, που σημειωτέον , δεν είναι ρομά όπως έλεγαν αρχικές πληροφορίες.

Να θυμίσουμε πως ο ιερέας κατήγγειλε πως ενώ πριν είχε δειπνήσει με τις γυναίκες που είναι επίσης από τη Ναύπακτο και ακολούθως είχε επιδοθεί σε… περιπτύξεις μαζί τους,  ξαφνικά στην τοποθεσία όπου βρίσκονταν, εμφανίστηκε άγνωστος που απειλώντας τον ιερέα του απέσπασε χρήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με το όχημα των γυναικών, αφήνοντας τον ιερέα σχεδόν γυμνό στη μέση του πουθενά!

Ο ιερέας τελικά  κάλεσε στο κινητό του ώστε να φύγει ασφαλής από εκεί, και στη συνέχεια στην Αστυνομία κατήγγειλε το γεγονός με αποτέλεσμα οι γυναίκες να συλληφθούν, χωρίς να βρεθεί συνεργός τους.
Η δική τους εκδοχή όμως είναι τελείως διαφορετική:  Συγκεκριμένα ο ιερέας, που βρίσκεται σε αργία,  κατηγορείται  πως είχε γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικός στην μια εκ των δυο γυναικών που είναι διαζευγμένη και την ημέρα του περιστατικού η ίδια μαζί με μια φίλη της πήγε στο Μεσολόγγι, ώστε να συναντηθεί μαζί του και να του ζητήσει να σταματήσει τις σεξουαλικής φύσης πιέσεις του.
Δονητής και λιπαντικά!

Πράγματι οι τρεις τους ήπιαν καφέ στην Τουρλίδα, αλλά σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα στον δρόμο της επιστροφής ο 60χρονος, που φορούσε πολιτικά και κάθονταν στο πίσω  κάθισμα, άρχισε να τις θωπεύει και να γδύνεται! Οι γυναίκες δια του νομικού τους , του γνωστού δικηγόρου του Αγρινίου Π. Βαμβακά, διατείνονται πως αποφάσισαν εκείνη τη στιγμή να σταματήσουν το όχημα και να κατεβάσουν σχεδόν γυμνό τον ιερέα κοντά στο ΚΤΕΟ του Μεσολογγίου, πετώντας του το κινητό. Διαψεύδουν κατηγορηματικά όμως πως έγινε οποιαδήποτε ληστεία, ή υπήρξε συνεργός με μαχαίρι.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει η διαζευγμένη γυναίκα (σ.σ. η φίλη της είναι παντρεμένη με δυο παιδιά) την ίδια μέρα επικοινώνησε με γνωστό της που του παρέδωσε τα ρούχα του πρώην ιερέα αλλά μαζί με αυτά και διάφορα ερωτικά «παιγνίδια» και «συμπληρώματα»  που έφερε μαζί του και συγκεκριμένα έναν δονητή και λιπαντικό! Ο γνωστός της πήγε την επομένη τα… «ευρήματα»  στην Μητρόπολη που δεν τα δέχτηκε όμως και τελικά αυτά παραδόθηκαν ως πειστήρια στην Αστυνομία!

Μια άλλη παράμετρος έχει να κάνει και με ένα ελαφρύ τραύμα που έχει ο πρώην ιερέας στον λαιμό του και που υποστηρίζει πως έγινε από το μαχαίρι του άγνωστου ληστή-συνεργού των γυναικών. Οι γυναίκες λένε πως αυτό έγινε όταν προσπάθησαν να τον βγάλουν από το όχημα και έγινε προφανώς από τα νύχια τους…

Κατά τα άλλα, η υπόθεση της «πικάντικης» αυτής ιστορίας, έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους, ενώ υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του 60χρονου για απόπειρα βιασμού.

πηγη http://www.agriniopress.gr/