Ισόπαλοι με σκορ 2-2 ήρθαν στο γήπεδο του Θέρμου ο Κεραυνός Μυρτιάς με τον ΠΑΟΚ Καλυβίων σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που οφείλεται κυρίως στον πολύ δυνατό αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας και τον αέρα ευνοικό στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγώνα και πήρε προβάδισμα δύο γκόλ.. Προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 7′ με γκολ από εκτέλεση φάουλ του Μπιτσικώκου και στο 37′ με τον Παπαδόπουλο που κέρδισε τις κόντρες και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Κεραυνός παίρνοντας το πλεονέκτημα του αέρα στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε στο 68′ με κεφαλιά του Μπούσγου ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ του Κοκώνη για να ισοφαρίσει στο 87′ με τον Κούση.Ενα γκόλ που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών απο την φιλοξενούμενη ομάδα καθώς ο σκόρερ ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ με τον Α΄βοηθό Χουλιάρα να μην το σημειώνει.

Κυριότερες φάσεις και τα γκόλ:

7′ ΓΚΟΛ 0-1: Ο Παπαδόπουλος ανατρέπεται λίγο έξω απο την περιοχή..Ο Μπιτσικώκος εκτελεί το φάουλ απ’ευθείας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσαβοχρήστου

8′ Απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκώνη με τον αέρα να αλάζει την πορεία της μπάλας και τον Κατερινόπουλο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ

21′ Σουτ του Σαμψώνα απο το ύψος της περιοχής η μπάλα φεύγει άουτ

29′ Σουτ του Αρκουμάνη απο πλάγια θέση φεύγει άουτ

32′ Ο Αρκουμάνης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσαβοχρήστο προσπάθησε να του περάσει την μπάλα απο πάνω αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε .

37′ ΓΚΟΛ 0-2: Ο Παπαδόπουλος κερδίζει τις κόντρες μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει εύστοχα στένοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κατσαβοχρήστου.

39′ Σέντρα του Ντζάλα κεφαλιά του Κοκώνη μπλόκαρε ο Κατερινόπουλος.

50′ Πλασέ του Παπαδόπουλου πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

54′ Σέντρα του Κοκώνη πλασέ του Καρόπουλου με τον Κατερινόπουλο εξουδετουρωμένο ο Ν.Μυλωνάς αποκρούει σε κόρνερ.

58′ Σέντρα απο αριστερά του Αριστόπουλου ο Αρκουμάνης στο πρώτο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα ο Κατσαβοχρήστος με εντυπωσιακή απόκρουση την διώχνει σε κόρνερ.

61′ Σ’εντρα απο δεξιά του Σαμψώνα ο Γρομητσάρης πιάνει την κεφαλιά και ο Κατερινόπουλος διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

68′ ΓΚΟΛ 1-2: Ο Κοκώνης εκτελεί κόρνερ με τον Μπούσγο ψηλότερα απο όλους να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα

76′ Ο Μπιτσικώκος εκτελεί φάουλ με τον κατσαβοχρήστο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

77′ Ο Ι.Μυλωνάς εκτελεί το κόρνερ ο Ντόβρος πιάνει την κεφαλιά μέσα απο την μικρή περοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ.

79′ Αντεπίθεση με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει απέναντι απο τον Κατσαβοχρήστο με τον τελευταίο να αποκρούει το πλασέ του.

81′ Σουτ του Κοκώνη αποκρούει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Κατερινόπουλος

87′ ΓΚΟΛ 2-2: Ο Κούσης δέχεται την πάσα στην μικρή περιοχή σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και με πλασέ ισοφαρίζει

90+ Ο Ντόβρος κάνει ενυπωσιακή προσπάθεια απο αριστερά περνώντας ανάμεσα απο τρείς αντιπάλους και δίνει πάσα στον Μπιτσικώκο,το σούτ του οποίου φεύγει δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Κατσαβοχρήστου.

Πολλά παράπονα για τις υποδείξεις των δύο βοηθών και ειδικά για την φάση της ισοφάρισης εξέφρασε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Διαιτητές:Καραβασίλης,Χουλιάρας,Καλαμπόκης.

Κεραυνός Μυρτιάς (Λάκης Παπαχρήστος): Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Ντζάλας (62′ Σιάσος), Ρόκκος, Γκορόγιας, Κόκκαλης, Κοκώνης, Γρομητσάρης, Σαμψώνας, Καρρόπουλος (78′ Κούσης), Προβίδας (46′ Μπούσγος)
ΠΑΟΚ Καλυβίων (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Κατερινόπουλος, Μυγδάκης, Αριστόπουλος, Νταλαπέρας, Μυλωνάς Ν., Μπιτσικώκος, Μυλωνάς Ι., Πύθουλας (90′ Καραλής Ε.), Αρκουμάνης, Παπαδόπουλος, Τασούλης (73′ Ντόβρος)