Η σύλληψη ενός 56χρονου έδωσε τέλος στην περίεργη υπόθεση που διαδραματίζονταν εδώ και δύο περίπου μήνες στην Αμφιλοχία. Συγκεκριμένα ο 56χρονος  κάτοικος Γρεβενών, είχε σταθμεύσει και εγκαταλείψει το ΙΧ αυτοκίνητό του στην οδό Νικ. Στράτου  ενώ είχε μέσα μια γάτα, την οποία επισκεπτόταν τις πρώτες μέρες δίνοντας τροφή και νερό.

Τις τελευταίες 20 μέρες, ο 56χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής  με αποτέλεσμα το συμπαθές τετράποδο να υποφέρει από ασιτία, κινητοποιώντας έτσι άμεσα τους πολίτες της Αμφιλοχίας.

Μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα, ο 56χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί να κατεβαίνει από λεωφορείο του ΚΤΕΛ και αφού συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Αμφιλοχίας, οδηγήθηκε στο εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αγρινίου όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το ΙΧ αυτοκίνητο  ανασφάλιστο και χωρίς ΚΤΕΟ, φορτώθηκε σε όχημα οδικής βοήθειας με προορισμό τα Γρεβενά φέροντας μαζί στο εσωτερικό και τη γάτα, δίνοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία της.

 

πηγη e-maistros.gr