Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλα τα μέλη της, μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την πρόταση του Υπουργού Παιδείας που έγινε σε συνάντηση του με τα ΔΣ των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών.

Με την πρόταση αυτή προκύπτουν τεράστιες ανατροπές στους πίνακες αναπληρωτών με αποτέλεσμα χιλιάδες συνάδελφοι που εργάζονταν για πολλά χρόνια καλύπτοντας τα κενά μονίμων εκπαιδευτικών σ’ όλη τη χώρα να καταδικάζονται στην ανεργία.

Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απρίλη 2016 στις 6.30 μμ στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας.

Συνάδελφοι η σοβαρότητα του θέματος επιβάλει την καθολική συμμετοχή μας στη ΓΣ γιατί θα ληφθούν αποφάσεις για το πρόγραμμα δράσης που προτείνει η ΟΛΜΕ που περιλαμβάνει:

  1. Πανελλαδική κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αποκλεισμό του Υπουργείου Παιδείας την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 11.30 π.μ.
  2. Κήρυξη από το ΔΣ της ΟΛΜΕ 3ωρης στάσης εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου (8.00-11.00). Κάλεσμα προς τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να προκηρύξουν συμπληρωματική 3ωρη στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου. Επίσης το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (19.00-22.00) για τα εσπερινά σχολεία.
  3. Οι ΕΛΜΕ να οργανώσουν την μετακίνηση των συναδέλφων στο Υπουργείο Παιδείας.

 

http://sinidisi.gr/