Τέλος στην δράση των δυο «κυνηγών» χαλκού (και όχι μόνο) που είχαν ρημάξει τις εγκαταστάσεις δημοτικών γηπέδων στο νομό Ροδόπης στερώντας τους αθλητές από τα απολύτως απαραίτητα, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής οι οποίοι εξιχνίασαν δύο κλοπές και ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 38 και 23 χρόνων είχαν εισβάλει τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάιο στις εγκαταστάσεις δύο δημοτικών γηπέδων σε διαφορετικά χωριά της Ροδόπης και είχαν αρπάξει καλώδια χαλκού, διάφορα αλουμινένια αντικείμενα, αλλά και τρεις ηλεκτρικές συσκευές και επτά… ξύλινα έπιπλα! Τα τελευταία, μάλιστα, τα πούλησε ο 23χρονος σε μια 57χρονη στην κατοχή της οποίας κατασχέθηκαν μαζί με μία ηλεκτρική συσκευή και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των γηπέδων.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στους δυο δράστες, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ανάλογα περιστατικά, ενώ η δεύτερη κατηγορία βαρύνει και την 57χρονη. Κανείς τους, όμως, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr