«Βόμβες» από τον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα. «Ντρέπομαι να λέω ότι ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Πολύ φοβάμαι πως θα μείνουμε χωρίς πρωτάθλημα. Είναι άρρωστη η κατάσταση», τόνισε!

Συνέντευξη που θα συζητηθεί, με ατάκες… φωτιά, παραχώρησε ο Φώτης Κωστούλας στην εκπομπή Kick Off της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ!

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, που βρίσκεται 10 χρόνια, αισίως, στην ομάδα του Αγρινίου (μια ομάδα πραγματικό… στολίδι για τη Super League), εμφανίστηκε… σκασμένος για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας πως έχει μετανιώσει που ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό!

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως υπάρχουν ένας «ψεύτικος ανταγωνισμός» και «ομάδες που χρωστάνε… παντού και κακώς ανταγωνίζονται άλλες που είναι συνεπείς», δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αν ο ΟΠΑΠ ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη, «εμείς χάσαμε ένα καλό υπόβαθρο, επειδή υπάρχει διαφωνία μεταξύ ορισμένων», σημείωσε πως «ο κ. Κοντονής έχει αγριέψει, ίσως μείνουμε χωρίς πρωτάθλημα…» και πρόσθεσε: «Ντρέπομαι να συναντώ κόσμο και να με ρωτά υποτιμητικά αν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο…»!

Για τη διαιτησία, δε, σχολίασε: «Μπαίνει ένας διαιτητής που τον πληρώνω εγώ, ένας τρίτος τον τοποθετεί και ένας τέταρτος ελέγχει αν έκανε σωστά τη δουλειά του! Θα έπρεπε εμείς να έχουμε τον τελευταίο λόγο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κωστούλας

«Έχω μετανιώσει που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν έχω μετανιώσει που πρόσφερα στον τόπο μου, στους φίλους του Παναιτωλικού και στην ομάδα. Αλλά ο τρόπος που βλέπω να γίνονται όλα με έχουν κάνει να πω ”κακώς ασχολήθηκα”, και ο λόγος δεν είναι οικονομικός. Το αν θέλουν να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να το πω. Μέχρι στιγμής έχουν μειωθεί κατά πολύ αυτά που έδιναν. Μειώνονται συνεχώς και όλοι βλέπουν πως το προϊόν μας δεν έχει τη λάμψη που είχε πιο παλιά.

Μεγάλες επιχειρήσεις δεν θέλουν να προβληθούν όπως πριν. Έχουμε το παράδειγμα του ΟΠΑΠ. Ενώ τον είχαμε και μας βοηθούσε, ξαφνικά βρέθηκε εκτός από κάποιες ομάδες με τη λογική ότι είναι του Μελισσανίδη. Τι με νοιάζει εμένα ποιανού είναι ο ΟΠΑΠ αφού βοηθάει;Υπάρχει ψεύτικος ανταγωνισμός και ομάδες που πληρώνουν στην ώρα τους, κακώς συναγωνίζονται άλλες που δεν πληρώνουν ΙΚΑ, εφορία, τίποτα! Έχουμε χάσει παίκτες που τους δίναμε δέκα και οι άλλοι τα διπλά, που μόνο υπόσχονταν και δεν τα έδιναν ποτέ.

Είναι άρρωστη εντελώς η κατάσταση. Στη διαιτησία, δε, μπαίνει ένας διαιτητής που τον πληρώνω εγώ, ένας τρίτος τον τοποθετεί και ένας τέταρτος ελέγχει αν έκανε σωστά τη δουλειά του! Θα έπρεπε εμείς να έχουμε τον τελευταίο λόγο.

Ντρέπομαι να συναντώ κόσμο και να με ρωτά υποτιμητικά αν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο… Δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Κοντονής, φαίνεται πως έχει αγριέψει το τελευταίο διάστημα. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα και πώς, αλλά οι μισθοί τρέχουν, τα έξοδα τρέχουν. Πολύ φοβάμαι πως θα μείνουμε χωρίς πρωτάθλημα και η Πολιτεία δεν έχει βάλει το χεράκι της καθόλου για να διορθωθεί η κατάσταση».

sport-fm.gr