Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ ο Αμφίλοχος πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, στα πλαίσια του κυπέλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η Δάφνη Μεγάλης Χώρας άνοιξε το σκορ στο με το Doni 1-0, ο Αμφίλοχος απάντησε λίγο μετά,  στο 12΄ με τον Ντίνο. Στο 20΄η Δάφνη προηγήθηκε και πάλι με 2-1. Στο 30΄ο Αμφίλοχος έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Καβαλλάρης έχασε πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Η ισοφάριση όμως δεν άργησε να έρθει και στο 41΄ο Ντίνος έκανε το 2-2. Στο 70΄η Δάφνη πήρε και πάλι κεφάλι εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλογεράκη 3-2. Ο Αμφίλοχος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, στο 90΄ισοφάρισε με το Ζέρβα 3-3 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στο ξεκίνημα της παράτασης στο 95΄έγινε το 3-4 με το Ζέρβα και στο 105΄το τελικό 3-5 με χατ τρικ του Ντίνο.
Συνθέσεις:
Δάφνη Μεγ. Χώρας:Καρατζένης, Μολώνης, Κοτσώρης, Γιόγιος, Νταλακούρας, Καλογεράκης(87΄Φυτόπουλος), Μουλαρογιάννης, Doni(70΄Κωνσταντάρας), Αλτζερινης, Ρονέ(89΄Βασιλόπουλος, Τσακαρδάνος.
Αμφίλοχος:Αργύρης, Μπακαδήμας, Κάκκος, Μπουμπούλης, Πασπαλιάρης, Καβαλλάρης(55΄Μιχαλόπουλος), Μπακαδήμας, Κόντος(46΄Ζέρβας), Ντίνος, Μάνθος(62΄Τσούνης), Λαμπρακόπουλος.

ΠΗΓΗ http://e-maistros.gr/