Απο ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με ένα γκόλ του Ντόβρου απο το πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης..

Ο Λ.Ζαχαράτος επέλεξε να αφήσει στον πάγκο αλλά και εκτός αποστολής αρκετούς απο τους βασικούς του παίχτες για να τους ξεκουράσει ενόψει του επόμενου αγώνα με την ΑΕΜ στα Καλύβια.

Oι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν ένα γκόλ και δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους για την εστία του Ρόκκου,

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνουν οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν δύο αλαγές και μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.Πήραν τον έλεγχο του αγώνα προσπαθώντας να πετύχουν την ισοφάριση αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν τούς άφηναν πολλά περιθώρια.Κρατούσαν μακρυά κάθε κίνδυνο και με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκόλ που θα ξεκαθάριζε την υπόθεση πρόκριση.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα των Καλυβίων.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

Γκόλ: 5′ Ο Παπαδόπουλος εκμεταλεύεται την μεγάλη μπαλιά του Μυλωνά.ξεφεύγει απο αριστερά και δίνει έτοιμο γκόλ στον Ντόβρο που δεν δυσκολεύεται με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

8′ Ο Δράκος εκτελεί φάουλ έξω απο την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω απο τα δοκάρια του Κατερινόπουλου

16′ Καλό σούτ του Λ.Καραλή απο το ύψος της περιοχής η μπάλα καταλήγει άουτ.

28′ Ατομική ενέργεια του Οικονόμου απο δεξιά,ο οποίος προσπαθεί να τελειώσει μόνος του την φάση αλλά τον προλαβαίνει ο Ρόκκος και μπλοκάρει την μπάλα πριν τον πλασάρει

53′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Μακρή αποκρούεται με δυσκολία απο τον Κατερινόπουλο

55′ Ατομική ενέργεια του Οικονόμου σε αντεπίθεση απο δεξιά μπαίνει στην περιοχή και ‘σπάει’ την μπάλα στον Καραλή που πλασάρει αδύναμα και η μπάλα απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

72′ Καλό σούτ του Δ.Τσιτσομήτρου μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος

74′ Σέντρα σούτ του Τασούλη αποκρούει με δυσκολία ο Ρόκκος

78′ Καί πάλι ο Οικονόμου απο δεξιά μπαίνει στην περιοχή αλλά δεν δίνει σωστά την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Ντόβρο που την βρίσκει ελάχιστα και απομακρύνεται απο τους αμυντικόύς..

86′ Πολύ καλό σούτ του Στάμου μπλοκάρει ο Καερινόπουλος

88′ Ο Αρκουμάνης μόνος απέναντι απο τον Ρόκκο προσπαθεί να τον ‘κρεμάσει’ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

ΠΑΟΚ:Κατερινόπουλος,Αριστόπουλος,Διονυσάτος,Νταλαπέρας,Ν.Μυλωνάς,Πύθουλας,

Παπαδόπουλος,Μυγδάκης,Ντόβρος( 80′ Αρκουμάνης) ,Λ.Καραλής( 68′ Τασούλης),Οικονόμου (80′ Γαλανόπουλος)

Αμβρακικός:Ρόκκος,Αργύρης,Παπανίκος.Α (46′ Τσιτσομήτρος .Δ) .Καραλής,Μπεκατώρος,Χαρδαλιάς( 75′ Ζαβιτσάνος) ,Μακρής,Δράκος(46′ Στάμος) ,Κυροσίμος,Παπανίκος.Ζ,Τσιάκαλος.