Από αναγνώστη μας στη Βόνιτσα λάβαμε την παρακάτω καταγγελία μαζί με τις φωτογραφίες και σας την παρουσιάζουμε:
      “Αναρωτιέται αν γίνεται καθαριότητα στη Βόνιτσα; Καλά δεν βλέπουν ότιστους δρόμους υπάρχουν μεγάλες λακκούβες και χτυπάνε όλα τα αυτοκίνητα και οι πεζοί;  
    Από αισθητικής άποψης η Βόνιτσα στα σημεία με τις λακκούβες θυμίζει παραμελημένη πόλη, κάτι που έρχεται να επιδεινώσει η εικόνα σκουπιδιών παραπλεύρως του δρόμου, η οποία ξεπερνάει την όποια αρνητική αισθητική χροιά και θέτει ουσιαστικό ζήτημα υγείας. 
    Αλήθεια έτσι θα αναπτυχθεί τουριστικά η περιοχή της Βόνιτσας; Αυτό είναι το όραμα του δημάρχου για την προσέλκυση επενδύσεων στη περιοχή;
     Η κατάσταση με τις λακκούβες συνεχίζει η ίδια αν και όπως θυμάμαι μια από τιςπροεκλογικές εξαγγελίες της τωρινής δημοτικής αρχής ήταν η εξαφάνιση των λακκουβών στη Βόνιτσα!  
     Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα για την περιοχή μας με μεγάλη μου λύπη! ψέμα και προεκλογικές υποσχέσεις τίποτα άλλο… Μας θυμούνται όλοι μόνο προεκλογικά…”
http://xiromeronews.blogspot.gr/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.