Τους έπιασαν την ώρα που πήγαν να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο και τους επιτέθηκαν με λοστούς και ξύλα…

Όλα έγιναν στις 3.00 τα ξημερώματα στη βόρεια πλευρά της πόλης, όπου διατηρούν επιχείρηση τα δυο αδέλφια από τη Λαμία, ηλικίας 33 και 32 ετών.

Ο ένας από τους δυο αδελφούς ενημερώθηκε από εταιρεία security ότι υπάρχει πιθανή παραβίαση του χώρου της επιχείρησης. Ειδοποίησε τον αδελφό του και ξεκίνησε αμέσως για να πάει να δει τι συμβαίνει. Όταν έφτασε στην εταιρεία είδε πέντε κουκουλοφόρους να προσπαθούν να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο σε ένα αυτοκίνητο ασημί Opel Astra. Οι πέντε ληστές του επιτέθηκαν με λοστούς και ξύλα.

Την ώρα που η συμπλοκή ήταν σε εξέλιξη, έφτασε και ο άλλος αδελφός. Ακολούθησε πραγματική μάχη, σώμα με σώμα, με τους πέντε κακοποιούς.

Τελικά οι ληστές έφυγαν άπραγοι, αφήνοντας εκεί το χρηματοκιβώτιο, παίρνοντας μόνο 100 ευρώ που βρήκαν στο συρτάρι του ταμείου.

Τα δυο αδέλφια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι από λοστό.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και προσπάθησαν να εντοπίσουν το Opel Astra που έφυγε προς Δομοκό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το αυτοκίνητο έφερε κλεμμένες πινακίδες από την περιοχή της Μαγνησίας.

 

lamiareport.gr