Παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να προσέχουν πρωτίστως να μη δεχτούν γκολ έγινε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου με τον ΠΑΟ Αγρινίου και τον Αστέρα Καμαρούλας να μένουν στο 0 – 0. Λίγες οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να παίρνουν τελικά από ένα βαθμό.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα να έχει δύο σουτ στο 10′ και στο 16΄που έφυγαν άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 23′ με το Ζαφείρη να πιάνει καλό σουτ και τον Κόκκαλη να διώχνει εντυπωσιακά.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49΄ο ΠΑΟ χάνει μοναδική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκόρ όταν σε βαθειά μπαλιά του Παπαϊωάννου η μπάλα σκάει στο έδαφος παίρνει ύψος και αιφνιδιάζει το Δ. Παπαθανάση που την περίμενε στο πόδι να πλασάρει, με τον τελευταίο να πιάνει τελικά κεφαλιά και η μπάλα να φεύγει άουτ.
Στην συνέχεια δύο σούτ των φιλοξενούμενων στο 60′ και στο 72′ δεν καταλήγουν σε γκόλ και στο 90΄στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μ. Πελέκης με σουτ απο τη γωνία της μικρής περιοχής δεξιά σημαδεύει την ρίζα του δοκαριού.

Το φιλμ του αγώνα.

10′ Σουτ του Λαϊνά φεύγει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι του Ζώη.
16′ Σέντρα του Ciko σουτ του Λαϊνά φεύγει πάνω απο το δοκάρι άουτ.
23′ Πάσα του Μουχάνη στο Ζαφείρη μέσα στην περιοχή και αριστερά που πιάνει το σουτ και αποκρούει εντυπωσιακά ο Κόκκαλης.
49′ Βαθειά μπαλιά του Παπαϊωάννου στο Δ. Παπαθανάση που βγαίνει μόνος απέναντι στον Κόκκαλη, με τη μπάλα να γκελάρει να παίρνει ύψος αιφνιδιαζοντας τον και τελικά να πιάνει κεφαλιά που φεύγει άουτ.
60′ Σουτ του Γιώργου Αυγέρη καταλήγει στην αγκαλιά του Ζώη.
72′ Σουτ του Βαγενά περνάει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι άουτ.
90′ Ο Μ. Πελέκης γίνεται κάτοχος της μπάλα στη γωνία της μικρής περιοχής και δεξιά επιχειρεί το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στη ρίζα του δοκαριού και στη συνέχεια απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

Διαιτητές: Καλυβόπουλος, Γαλανόπουλος, Τόλης

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Ζώης, Στεφανίδης, Χ. Σ. Γκουρνέλος, Ζωγάκης, Δ. Παπαθανάσης, Ζαφείρης, Χ. Χ. Γκουρνέλος, Μουχάνης (90′ Ντοβάκος), Ζιάκκας, Παπαϊωάννου, Σταμάτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Κόκκαλης, Κόντος, Σκάνδαλος, Κρανιάς, Δανιάς, Πιστιόλης, Ciko (81′ Δ. Γκουρνέλος), Κρανιάς, Αυγέρης, Λαϊνάς (88′ Πελέκης), Βαγενάς.