Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν ΠΑΟΚ Καλυβίων και Απόλλων Δοκιμίου στο γειτονικό ντέρμπυ. Πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι κέντρου με λιγοστές επικίνδυνες φάσεις ομως στις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον ΠΑΟΚ με ενα σούτ του Ντόβρου στο 7΄που φεύγει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν κυρίως με στημένα να φέρουν την μπάλα στην περιοχή και να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Κατερινόπουλου χάνοντας τρείς καλές ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι στο σκόρ.Αρχικα με ένα καλό σούτ του Κοτρότσου στο 21′ που αποκρούει σε κόρνερ ο Νταλαπέρας και στην συνέχεια με δύο κεφαλιές μέσα απο την μικρή περιοχή απο τους Ν.Τσακανίκα στο 27′ και Γιαννάκη στο 39′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Κορομηλά.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο με παιχνίδι κέντρου και λιγοστές φάσεις για γκόλ και με την ομάδα του Δοκιμίου να διαμαρτύρεται για μια φάση στις καθυστερήσεις,όταν σε εκτέλεση φάουλ απο δεξιά του Κορομηλά ο Αθανασίου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κατερινόπουλου αλλά ο δεύτερος βοηθός Λύσσαρης υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένους τους δύο αντιπάλους,παρόλο που και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη να ξεφύγουν απο τις επικίνδυνες θέσεις και να ανασάνουν βαθμολογικά .

Καλή η διατησία των Γκιάφη,Καλαμπόκη,Λύσσαρη.

Οι κυριότερες φάσεις:

7′ Κάθετη μπαλιά του Μπελεβώνη πλάγια αριστερά στον Ντόβρο που σουτάρει με την μπάλα να φεύγει πάνω απο τα δοκάρια άουτ.

21′ Σούτ του Κοτρότσου απο καλή θέση η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Νταλαπέρα και καταλήγει κόρνερ.

27′ Εκτέλεση κόρνερ απο τον Κορομηλά ο Ν.Τσακανίκας πιάνει την κεφαλιά μέσα απο την μικρή περιοχή με την μπάλα να φέυγει άουτ.

39′ Εκτέλεση κόρνερ απο τον Κορομηλά κεφαλιά του Γιαννάκη η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

49′ Ο Τασούλης απο δεξιά εκτελεί φάουλ ο Σίμος αποκρούει, η μπάλα δεν απομακρύνεται και μετά απο κόντρες φτάνει στον Κρασάββα που σουτάρει άουτ.

64′ Σούτ του Ζαχαράκη η μπάλα κοντράρει σε πόδι αμυντικού και φτάνει στον Γαρούφη που πλασάρει χωρίς δύναμη και μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

72′ Σούτ απο πλάγια αριστερά του Σπυριλιώτη η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων άουτ.

90’+ Εκτέλεση φάουλ του Κορομηλά απο δεξιά,ο Αθανασίου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα,με τον βοηθό να έχει σηκώσει το σημαιάκι υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ.

ΠΑΟΚ (Λεωνίδας Ζαχαράτος) Κατερινόπουλος,Ε.Καραλής,Καρασάββας(74′ λ.τ Ιορδανίδης),Νταλαπέρας,Ν.Μυλωνάς,Κόκκοτος,Αριστόπουλος,

Ι.Μυλωνάς(68’Μπιτσικώκος),Ντόβρος,Μπελεβώνης,Τασούλης(65’Παπαδόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Θεόδωρος Λαυράνος) Σίμος, Ι.Τσακανίκας,Τζωρτζόπουλος,Γαρούφης,Αθανασίου,Κοτρότσος,Σπυριλιώτης,

Κορομηλάς,Γιαννάκης,Ζαχαράκης(90′ Στεφανάκης),Ν.Τσακανίκας(91′ Καρτσακλής)

Φωτογραφίες Γιώργος Πανταζόπουλος.