Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ  στην πλατεία Δημάδη, ο Δήμος Αγρινίου  (Διεύθυνση Παιδείας & Αθλητισμού και Διεύθυνση Καθαριότητας & Πρασίνου)  σε συνεργασία με την Ε.Ε.Α.Α., θα φιλοξενήσουν το  Λούνα Παρκ  Ανακύκλωσης, για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου .

Μέσα από τη συμμετοχή τους στα παιχνίδια (pazle, φιδάκια, κρίκοι κ.τ.λ), που θα φιλοξενηθούν στο Λούνα Παρκ, τα παιδιά θα μάθουν τη σημασία της ανακύκλωσης καθώς και τον τρόπο που ανακυκλώνουμε.

Η λειτουργία του Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης,  στην Πλατεία Δημάδη, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την εκδήλωση στη Δημοτική Αγορά   ( Παρασκευή  13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 09:30 π.μ)  για τη βράβευση των μαθητών, δημοσίων και ιδιωτικών Δημοτικών σχολείων που έλαβαν μέρος στη Ζωγραφική Δράση, που διοργάνωσε η Διεύθυνση  Καθαριότητας και Πρασίνου, στα πλαίσια της εβδομάδας καθαριότητας 2015. Στην εκδήλωση  θα δοθούν 3 βραβεία, ενώ το 1ο έργο που θα διακριθεί θα αποτελέσει και την επίσημη αφίσα για την εβδομάδα καθαριότητας 2016.

 

http://www.agriniopress.gr/