Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στο Αγρίνιο, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα πολύ σύντομα να υποδεχτούν τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων. Στο πλαίσιο αυτό, οι υπάλληλοι του Δήμου βρίσκονται σε εγρήγορση τις τελευταίες ημέρες σε πολλά «μέτωπα», με το παγοδρόμιο να είναι έτοιμο , το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να ετοιμάζεται και φυσικά να γίνονται οι αντίστοιχες εργασίες για τις εκδηλώσεις στην Δημοτική Αγορά της πόλης.

Εντατικές είναι και οι εργασίες στο Δημοτικό πάρκινγκ του Δήμου Αγρινίου (στα Παλιά Σφαγεία), όπου φέτος θα φιλοξενηθεί λούνα παρκ, στο οποίο μικροί και μεγάλοι Αγρινιώτες θα μπορούν να διασκεδάσουν με τα «συγκρουόμενα», τα καρουζέλ, τους «τροχούς» και όλα τα… συναφή! Ήδη έχει γίνει αρκετή δουλειά και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες και το λούνα παρκ να παραδοθεί προς χρήση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το «πάρκο διασκέδασης» θα παραμείνει στην πόλη μας μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, με το ενδεχόμενο για παράταση να είναι ανοιχτό.

Παράλληλα, πολλές είναι οι ετοιμασίες και στην υπόλοιπη πόλη, αφού οι κεντρικές οδοί έχουν διακοσμηθεί, ενώ μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο στολισμός όλων των κεντρικών πλατειών και περισσότερων -πιο περιφερειακών- δρόμων.

Δείτε φωτογραφίες από τις ετοιμασίες στο λούνα παρκ:

πηγη: agriniovoice.gr