Με γκόλ του Αντωνόπουλου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δάφνης και να πάρει το τρίποντο που την φέρνει πιο κοντά στην κορυφή μετά την ήττα και της πρωτοπόρου Παραβόλας.Δυνατό παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να εκμεταλευτούν τα λάθη των αντιπάλων και ήταν φανερό πως όποια ομάδα έβαζε γκόλ ήταν και πιο κοντά στην νίκη.

Ότι δεν έγινε στην κανονική διάρκεια του αγώνα έγινε στο 95′ σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα θεωρώντας οτι κακώς δόθηκαν τόσα λεπτά καθυστέρησης δεδομένου ότι έγινε μόλις μία αλαγή και δεν υπήρχαν και καθυστερήσεις τραυματισμών η σκοπιμότητας

Συγκεκριμένα στο 94′ σε μία διεκδίκηση στον χώρο του κέντρου ο Δημήτρης Μολώνης έβρισε με τον διαιτητή κοντά στην φάση να του δείχνει την κόκκινη κάρτα και τεχνική ποινή μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.Την εκτέλεση του φάουλ αναλαμβάνει ο Χρήστος Αυγέρης στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή,εκεί όπου αδυνατούν να διώξουν οι αμυντικοί και ο Αντωνόπουλος απο κοντά με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς.

Κυριότερες φάσεις και το γκόλ:

17′ Κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ ο Αυγέρης παίρνει την μπάλα και απο την γωνία της περιοχής επιχειρεί σέντρα σούτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

22′ Οργανωμένη επίθεση με τον Αλτζερίνη απο δεξιά,φτάνοντας στην περιοχή προσπαθεί να πασάρει στον ξεμαρκάριστο Λ.Καλογεράκη που βρίσκει στην πλάτη του και φεύγει άουτ.

30′ Κεφαλιά του Λ.Καλογεράκη σε σέντρα του Πλιάκου μπλοκάρει ο Μπαλάσκας.

32′ Εκτέλεση κόρνερ απο τον Λ.Καλογεράκη ο προωθημένος Π.Μολώνης πιάνει την κεφαλιά που φεύγει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι άουτ.

40′ Σούτ του Γιώτη αποκρούει σε κόρνερ ο Καρατζένης.

42′ Σούτ του Μουλαρογιάννη ελάχιστα άουτ.

56′ Κεφαλιά του Π.Μολώνη ύστερα απο εκτέλεση φαουλ η μπάλα φεύγει άουτ δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.

59′ Τετ α τετ του Νικολόπουλου το πλασέ του οποίου αποκρούει σε κόρνερ ο Κατατζένης. 70′ Πολύ καλό σούτ του Μικρόπουλου η μπάλα περνάει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι άουτ.

73′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Λ.Καλογεράκη η μπάλα φτάνει στην μικρή περιοχή στον Δ.Μολώνη που μόνος απέναντι απο τον Μπαλάσκα πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ.

81′ Ατομική προσπάθεια απο τον Μικρόπουλο απο δεξιά και παράλληλη συρτή σέντρα με την μπάλα να φτάνει στον Γιώτη που απο το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Καρατζένη.

85′ Σούτ απο πλάγια δεξιά του Μικρόπουλου η μπάλα χτυπάει στην ρίζα του δοκαριού και άουτ.

94′ Ο Δ.Μολώνης δέχεται απευθείας κόκινη κάρτα για εξύβριση.

95′ ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ του Χ.Αυγέρη,η μπάλα μετά απο κόντρες φτάνει στον Αντωνόπουλο που απο το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια την στέλνει στα δίχτυα.

Διαιτητές: Β.Γεωργίου,Θ.Βαλλιάνος,Λ.Καραπιπέρης.

 

ΑΕΚ (Αποστόλης Μπαλτούμας) Μπαλάσκας,Καρδαρας,Χριστογιάννης,Κολοβάκης,Αντωνόπουλος,Χολιασμένος,                                         Μικρόπουλος,Μαντόγλου,Αυγέρης,Γιώτης,Νικολόπουλος.

Δάφνη (Βασίλης Ιωάννου) Καρατζένης,Δ.Καλογεράκης,Κοτσώρης,Γιόγιος,Π.Μολώνης,Μουλαρογιάννης,Πλιάκος,                            Λ.Καλογεράκης,Καραγιάννης(81′ Γ.Μολώνης),Αλτζερίνης,Δ.Μολώνης.

 

aek2aek3aek4aek5aek7aek11